2015. október 30. Jótékonysági est

A Krencz Márkus gyógyulásának segítése céljából tartott jótékonysági estig az egyesület által felajánlott képekből 137.000 forintért vásároltak. Köszönjük mindenkinek a nagylelkű segíteni akarást. Az összeget az esten átadtuk Márkus szüleinek.

Az egyesület döntése értelmében meghosszabbítottuk a képvásárlás időtartamát. A művelődési házban kiállított és 2015. november 19-ig megvásárolt festmények árát szintén Krencz Márkus gyógyulására adjuk át a családnak.

Éljenek a lehetőséggel!

Alább Márkus édesanyjának sorait olvashatják.

Kedves Lovasberényiek!

Köszönetet mondunk a rendezvény megszervezőinek és az előadóknak, és nagyon hálásak vagyunk a gyönyörű festmény felajánlásokért a festő tábornak és a festőknek, akik ezeket a csodákat megalkották!

Nem tudom szavakba önteni, mennyire hálásak vagyunk minden segítséget és reményt adónak, akik jelen voltak és akik sajnos nem tudtak eljönni erre a csodálatos rendezvényre, de mégis támogatást nyújtanak nekünk ahhoz, hogy kisfiúnknak minél többet tudjunk megadni, mind a fejlesztések és rehabilitációk, mind az élet terén!

Nem tudjuk elégszer megköszönni, és kérem ezt adják át ismerőseiknek, rokonaiknak.

Higgyék el, nem vagyunk hálátlanok, mikor az utcán összetalálkozva csak egy köszöntést és egy köszöntet mondunk! Nehéz kifejezni szavakban azt a tiszteletet, amit érzünk minden egyes segítő kéz felé!

Azzal tudjuk meghálálni és megköszönni, hogy ezt a kis drága lényt akinek a sors ilyen kemény életet szánt, imádjuk, gondozzuk, mindent megteszünk érte, ami az erőnkből telik és még azon felül is, hogy életét jobbá, boldogabbá, teljesebbé tegyük!

Hozzá kell, hogy tegyem, ennyi szeretetet és segítséget nem kaptunk senki mástól, mint a lovasberényiektől!

Krenczé Nyikos Karolina

 

 

Pályázat NEA-18-M

A sikeres működés kulcsa címen nyújtottunk be támogatási igényt a Nemzeti Együttműködési Alap Közösségi környezet kollégiuma által meghirdetett, NEA-18-M kódszámú pályázati felhívásra.

 

A támogatási igényben foglaltak megvalósításához 500.000 Ft. támogatásban részesültünk 90% intenzitással.

 

Elszámolási időszak: 2018. április 1 - 2019. március 31.

 

Támogatói okirat.

 

 

Látogatók

Oldalainkat 199 vendég és 0 tag böngészi